Sunday, October 01, 2006

HEY, JAY!

Αυτός είναι ο Τζει Μπράναν, ο πρωταγωνιστής του Shortbus. Η ταινία του Τζον Κάμερον
Μίτσελ προβλήθηκε την Παρασκευή το βράδυ στις Νύχτες Πρεμιέρας και είναι ένα από τα πιο δυνατά πράγματα που έχω δει στο σινεμά τα τελευταία χρόνια, για να το θέσω έτσι. Και δεν αναφέρομαι μόνο στις πλούσιες, εντελώς ρεαλιστικές, σκηνές σεξ (γκει και στρειτ, και όλα τα ενδιάμεσα) αλλά στην ίδια την ταινία που με αφορμή το σεξ μιλάει για τόσα πράγματα μ' έναν τρόπο ο οποίος σε κάνει να ξεχνάς τα μπλεγμένα σώματα και ό,τι υποτίθεται μπορεί να σοκάρει. Στην Ελλάδα το Shortbus θα βγει στις αίθουσες τον Νοέμβριο. Τον ίδιο μήνα κυκλοφορεί στην Αμερική και το σάουντρακ.
Ο Μπράναν, εξωφρενικά όμορφος, απάντησε μετά το τέλος της ταινίας σε ερωτήσεις του κοινού. Δεν είναι επαγγελματίας ηθοποιός. Ζει στη Νέα Υόρκη και κάνει μουσική. Στην ταινία, εκτός από ΟΛΑ τ' άλλα, εμφανίζεται και με την κιθάρα του, τραγουδώντας ένα πολύ ωραίο τραγούδι, πιθανότατα δικό του. Περισσότερα στο προσωπικό του site (www.jaybrannan.com).

3 Comments:

At 2:54 AM, Blogger enteka said...

χαίρομαι που θα βγει στην ελλάδα και μάλιστα τόσο σύντομα. κι αν δεν έχω ακούσει γι' αυτή την ταινία...
:)

 
At 9:50 AM, Blogger urbane71 said...

Κι ευτυχώς είναι από τις ταινίες που υπερβαίνουν το hype τους - αφού έγραψα το post, διάβασα το σχετικό του mhulot για την ταινία και τα λέει όλα.

 
At 4:28 AM, Blogger CutiesCabs said...

Συμπαθέστατο τυπάκι αυτός.
΄Εκαψε καρδιές στις νύχτες...

 

Post a Comment

<< Home